The best SAP Consultants from Romania
The shortest way to SAP jobs for Romania
home contact about_us


Copyright ©2004 sap-recruiting.ro . All rights reserved.
In aceasta sectiune ne dorim sa strangem atat articole generale despre SAP, pentru cei care nu sunt familiarizati cu programul si cu terminologia acestuia, cat si articole specializate, scrise de oameni care s-au confruntat cu diverse probleme, lucrand in SAP. Asteptam, asadar, sa ne trimiteti orice articol vi se pare interesant.
Job seekersEmployersJob listArticles

Ce ar trebui scris in CV daca vrei sa aplici pentru un job SAP

  1. Este foarte important sa mentionati exact experienta de lucru efectiv in SAP.
  2. Trebuie mentionata nu doar firma care v-a angajat dar si proiectele la care ati lucrat. Important este sa va puneti in valoarea toata experienta. Cat mai detaliat.
  3. In cadrul oricarui proiect ar mai trebui mentionate : submodulele SAP la care ati lucrat (de exemplu daca in cadrul unui proiect ati lucrat in modulul financiar si ati lucrat si in submodulul Treasury specificati FI si FI-TR), versiunea de SAP folosita, etapele de implementare la care s-a participat (Blueprint, implementare, Go-Live, mentenanta, full-cycle s.a)
  4. Daca ati participat la proiecte ca freelancer, nu uitati sa specificati acest lucru.
  5. La educatie specificati in primul rand certificarile SAP, apoi cursurile SAP urmate si numai in ultimul rand educatia de tip general. Puneti educatia pe prima pozitie numai cand nu aveti experienta efectiva in SAP.
  6. Este util sa scrieti si experienta mai generala in IT.
  7. Daca este posibil, treceti in CV referinte.
  8. Foarte important este sa tineti CV-ul la zi. Completati pe masura ce apar cunostinte sau experiente noi de lucru.